پای تونسی چیست؟

پای تونسی چیست؟ خوب از اسمش پیداست که میخواهیم درباره پای حرف بزنیم. پای که اصالتی تونسی دارد. پای تونسی از محصولات پر طرفدار کیک خونه است. ببینیم چه طور این محبوبیت را به دست آورده است.
شیرین است اما شکر ندارد
پای تونسی از جمله دسرهای شیرین به حساب میآید، اما جالب است که بدانید تنها ماده اولیهای که در ساخت چنین شاهکاری حضور ندارد همان جناب شکر و امثال او هستند. پای تونسی همان مُشکی است که خودش بو دارد و نیازی به تعریف عطار ندارد.
انجیر و کشمش و خرما اعضای اصلی دپارتمان پای تونسی هستند و شیرینی پای از آنها سرچشمه میگیرد. کاملا طبیعی و به اندازه.
رسپی پای تونسی کیک خونه را خودمان ابداع کردهایم. شیرین است اما شکر ندارد. اینجا را ببینید تا برایتان بگوییم چه طور امکان دارد؟
پای تونسی خونگرم است
دیگر شما خودتان حساب کنید، وقتی انجیر و کشمش و چیپس خرما یک جا جمع شوند، مگر میشود جز گرما انتظار حس دیگری را داشت؟ پای تونسی مانند مردمان سرزمین عربی تونس خونگرم است و طبع گرمی دارد. آن قدر مغذی ست که در سفرههای افطار به عنوان وعدهای کامل در نظر گرفته میشود.
خمیر پای تونسی لطیف است
خمیر پای تونسی عجیب و غریب نیست، شبیه به تمامی خمیرهای پای دیگری که میشناسید تهیه میشود. از کره به عنوان عضوی اصلی در خمیر یاد میشود که وظیفهاش بخشیدن مقدار زیادی لطافت به بافت خمیر است وبالابردن کیفیت آن.
پای تونسی مناسب چه فصلی است؟
مواد اولیه ساخت پای تونسی در تمامی فصول به راحتی پیدا میشوند، پس خیالتان راحت باشد که هر وقت اراده کنید پای تونسی در خدمت شماست. اما از آنجا که با خوردنش گرما تمام وجودتان را فرا میگیرد و طبعش حسابی گرم است، بهتر است روزهای سرد سال را برای لذت بردن از گرمای وجودش انتخاب کنید.
پای تونسی کوچک کیک خونه، ده سانتی متر قطر دارد. شیرینیاش را انجیر و کشمش و خرما وام میگیرد. اگر دلتان خواست طعمش را تجربه کنید از اینجا سفارش دهید.
با چه نوشیدنی میچسبد
انتخاب نوشیدنی دیگر سلیقه ایست اما به نظر میآید نوشیدنیهای گرم بیشتر با پای تونسی سازگاری بیشتری دارند. یک چای دبش یا قهوهای تازه دم، یا دمنوشی عجیب و غریب ساخت دست خودتان با برشی از این پای عصر دلچسبی را رقم میزند.
پرک بادام از حرارت زیاد خوشش نمیآید
در پخت پای تونسی از پرک بادام استفاده شده است. ایشان بسیار ناز دارند و اگر هنگام داغ کردن پای تونسی حواستان نباشد امکان دارد بسوزد و کل پای را هم با خود بسوزاند و همین طور دل شما را.
حواستان باشد که این پای را حداکثر ظرف چهار روز میل کنید تا زیاد نیازی به گرم کردن هم نداشته باشید، آن وقت نه سیخ میسوزد و نه کباب. بهترین روش نگهداری این پای این است که در ظروفی در بسته در یخچال نگهداری شود. هنگام مصرف حداقل دو ساعت قبل از یخچال خارجش کنید. البته بیرون از یخچال هم این پای کم ادعا میتواند دوام بیاورد. در جعبههای مقوایی و یا ظروف در بسته و داخل یک کیسه پلاستیکی مانند امانتی گران بها از او نگهداری کنید.

منتظر رسپی هستید؟
این مطلب قرار بود فقط مراسم آشنایی اولیه شما و پای تونسی را به جای آورد. برای اینکه دلتان را ببرد و شما را پاک عاشق و دلباخته ایشان کند. از عطر و بوی خوشش بگوید، از مواد مغذی درون دلش برایتان داستانها بسراید.
خوب که دوست دارش شدید و دلتان خواست بعد از ظهری را با چایی دارچینتان بگذرانید و در خالی که سریال جدیدی را شروع میکنید؛ تکه کوچکی از پای تونسی را هم مزه مزه کنید. آون وقت به فکر میافتید که چه طور درستش کنید.
به وبلاگ کیک خونه سر بزنید، طرز تهیه خمیر پای را یاد بگیرید، حالا شکمش را با هر آنچه دوست دارید پر کنید. پای تونسی دلش پر از خرما، کشمش، انجیر و گردوست.
بعد باید تزیینش کنید، خوش سلیقهها روشهای متفاوتی برای تزیین پای دارند. بعضی وقتها کامل رویش را با خمیر میپوشانند، گلهای قالبی برایش درست میکنند، حصیری از خمیر رویش پهن میکنند. پای تونسی اما عاشق این است که چهرهاش را با پرک بادام بپوشاند.

الان دیگر همه می دانیم پای تونسی چیست؟ در وبلاگ کیک خونه از دیگر پایهای معروف دنیا هم برایتان گفتهایم. نمونهاش همین پای سیب. اینجا رسپیاش را دریابید.
نظرات کاربران